Na adresu Real Madrida stigla ponuda za Garetha Balea
Kraljevski klub ima priliku da zaradi ogromnu sumu novca od prodaje Velšanina. No, na kraju se sve pita Florentino Perez

Napušta Kraljeve?

Na adresu Real Madrida stigla ponuda za Garetha Balea

Endin Čaušević, foto: EPA

Velški reprezentativac Gareth Bale konačno se vratio nakon velikih problema s povredama i uspio je na meču protiv Celte da postigne dva gola. No, čini se da bi to mogla biti i posljednja utakmica za Balea u dresu kraljevskog kluba.

Naime, prema pisanju španskih medija na adresu Real Madrida danas ej stigla ponuda za Balea iz daleke Kine. U prethodnim danima mnogo se špekulisalo o tome da ovog fudbalera u svojim redovima želi vidjeti Guangzhou Evergrande koji je danas napravio i prvi korak.

Kako prenose španski mediji kineski klub je danas kontaktirao Kraljeve i zvanično im ponudio 84 miliona funti za Velšanina. Bale se nije baš naigrao u posljednje vrijeme zbog učestalih povreda i o njegovom odlasku špekuliše se već mjesecima.

Mnogi navode da nije nemoguće da Bale napusti Real Madrid do kraja januarskog prelaznog roka i teško da će Kraljevi imati priliku u budućnosti da zarade ovu sumu novca za Velšanina. No, na kraju se uvijek pita Florentino Perez kojeg milioni iz Kine nisu baš oduševili.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako piše Don Balon, Perez je potvrdio da je stigla ponuda za Balea, ali isto tako i da nije zainteresovan da pregovara s čelnicima kineskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije