"Na Anfieldu nikome nije ugodno, to možete pitati ove iz Barcelone"

Golman Redsa nakon poraza od Atletica

"Na Anfieldu nikome nije ugodno, to možete pitati ove iz Barcelone"

E. Čaušević

Atletico Madrid sinoć je pred svojim navijačima pobijedio ekipu Liverpoola sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Atletico je sve riješio već na samom početku utakmice kada je Saul postigao gol za 1:0 i ispostavilo se da je to bio konačan rezultat meča. No, daleko od toga da je sve gotovo u ovom duelu jer se revanš igra narednog mjeseca na Anfieldu.

Redsima je ovaj poraz malo teže pao zbog toga što je bila zaista uzavrela atmosfera na terenu i tribinama. Igrači Atletica su dali svoj maksimum da zaustave prvaka Evrope i u tome su uspjeli.

No, Liverpool je prošle godine u duelu protiv Barcelone pokazao kakvu snagu ima na Anfieldu, a upravo je to poručio rezervni golman engleskog tima Adrian.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Naše šanse u revanšu? Na Anfieldu nije nikome ugodno. To možete pitati ove iz Barcelone...", rekao je Adrian nakon sinoćnje utakmice na Wanda Metropolitanu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi