Na današnji dan prije četiri godine Lionel Messi je potpuno uništio Jeromea Boatenga
Messi je postigao dva gola u utakmici na Camp Nou

Barcelona je tada slavila sa 3:0

Na današnji dan prije četiri godine Lionel Messi je potpuno uništio Jeromea Boatenga

S. Pašalić

Lionel Messi je tokom svoje karijere mnogim igračima stvarao velike probleme.

Osjetio je to na svojoj koži i Jerome Boateng prije četiri godine kada je imao svoj najpoznatiji trenutak u Ligi prvaka nakon što ga je Lionel Messi apsolutno uništio.

Tokom prve utakmice polufinala Lige prvaka 2015. Barcelone s Bayernom na Camp Nou, Argentinac je postigao dva gola, ali je ostalo upamćeno kako je 'slomio' oba skočna zgloba Jeromeu Boatengu.

Čak je i igrač Bayerna priznao kako mu je ova situacija bila smiješna.

"To zapravo ne utiče na mene. Smijao sam se sebi. Kad padneš ili posklizneš se u situaciju i neko postigne pogodak, to je normalno", rekao je Boateng.

"Te se stvari događaju, dogodilo se meni, događa se drugim igračima, nije me briga za te stvari."

"Za mene, on je najbolji igrač na svijetu. To je nogomet. Ponekad odigraš loše ili se nešto tako desi",rekao je tada Boateng.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi