Na Gomezovom licu vidljive ogrebotine nakon sukoba sa Sterlingom
EPA

Mali skandal u reprezentaciji Engleske

Na Gomezovom licu vidljive ogrebotine nakon sukoba sa Sterlingom

Na treningu reprezentacije Engleske pred kvalifikacijski meč sa Crnom Gorom dogodio se pravi mali skandal.

Nakon što su se Joe Gomez i Raheem Sterling 'zakačili' na derbiju između Liverpoola i Manchester Cityja, klupsko rivalstvo prenijeli su i u reprezentaciju, gdje su se već prvog dana okupljanja potukli.

Daily Mail prenosi kako je veći sukob spriječen zahvaljujući reakciji drugih saigrača, a da nije u pitanju bila bezazlena svađa, može se vidjeti i po ogrebotini na Gomezovom licu koja nije promakla tamošnjih fotoreporterima na jutrošnjem treningu. 

Poslije svih tenzija engleski selektor odlučio je iz reprezentacije potjerati Sterlinga, koji je, shvativši što je učinio, uputio izvinjenje svom saigraču i na Instagramu.

"Joe i ja smo raspravili što smo imali i nastavili dalje. Gotovo je s tim", rekao je Sterling o incidentu koji se dogodio.

Utakmica protiv Crne Gore za Engleze će inače biti hiljadita, tako da je S terling propustio priliku da bude dio ekipe koja će ostati upisana u knjigama historije engleskog fudbala.

Top Komentari

zvjezdan10
ogrebo ga hahah trči ko curica a izgleda i da se bije tako
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi