Varnice na treningu Engleske: Sukobili se igrač Cityja i Liverpoola

Dan nakon derbija

Varnice na treningu Engleske: Sukobili se igrač Cityja i Liverpoola

E. Škorić

Engleska reprezentacija priprema se za kraj kvalifikacija za EP, a na današnjem treningu svi su bili šokirani incidentom u kojem su učestvovala dva igrača.

U nedjelju je Liverpool na Anfieldu pobijedio Manchester Ciy s 3:1 u derbiju kola i napravio je dobar korak u borbi za titulu, a krajem tog meča došlo je do incidneta u kojem je Raheem Sterling imao šta da kaže Joeu Gomezu.

Okršaj ofanzivca Cityja i defanzivca Liverpoola dogodio se i samo dan kasnije na treningu reprezentacije Engleske.

Očito se strasti nisu smirile preko noći, pa su se Gomez i Sterling porječkali tokom zagrijavanja za današnji trening, a onda je počelo i 'varničiti'. Šokirani saigrači su počeli da ih razdvajaju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Garethu Southgateu sada najmanje treba narušavanje atmofsere u svlačionici nakon što je Engleska konačno ona prava.

Upravo je timski duh bio presudan u rastanju Southgatove ekipe, pa ostaje da se vidi na koji način će riješiti novonastalu situaciju i da li će možda Sterling i Gomez biti kažnjen neigranjem proti Crne Gore i Kosova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti