11

Komentari (11)

Probisvjet
Treba snimiti utakmicu i ustupiti detalje P.Hubu da svijet vidi kako karamo ranjenu zivotinju.
ryan.giggs
Jadnimi
Rezerva u Engleskom trećeligašu
Spartak
Dobiće po ranjeno guzici
Bulle
Nije to ona Bosna od prije sa Prosinečkim pa da puše u odbrani na sve strane, imat će Bajević i taktiku za vas tako da vam se poraz piše. Volim te Bosno i Hercegovino.
AmarBolan
Ko da igramo protiv Njemacke, a ne protiv je*bene Sjeverne Irske, sta vam je bolan? Ako ce nas savladati strah protiv ove selekcije (Sjeverne Irske), onda mi nemamo sta trazit ovdje.
Adnanos
Zato se i jesmo samo jednom plasirali na zavrsni turnir. Mi i jesmo gledajuci historiju samo malo jaci od Sj. Irske.
soccero
S.Irska nastupila na 3 svjetska i 1. evropskom prvenstvu. Historijski su uspješniji od nas. Naravno sve je davna prošlost ali eto imaju to što cemo mi tek aBd imati. Samo bez podcjenjivanja i euforije i idemo na Euro 2021
DelPiero
@soccero igrali su euro 2016, a mi nismo. trenutno su za 12 pozicija bolje rangirani od nas, jedino sto mi imamo je skuplji tim, tako da i nismo bas neki favoriti...
soccero
Potpisujem sve sto je @DelPiero rekao. Iako treba dati podršku našima kad bi dali gol i u 95 minuti samo da se pobjedi.
AmarBolan
Vidjet ce te vi sutra, sa Bajevicem nema za****ncije!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.