15

Komentari (15)

EmirTM87
Jos na prvoj prijateljskoj se vidjelo da ce biti pojacanje. Skolovan napadac, bas prava devetka kakve se danas traze i kakvu Amar uostalom voli. Koristi obje noge, igra glavom dosta dobro, borben a ono sto se bas istice je da itekako zna spustiti i sacuvati loptu, u duelu bas cvrst. Samo da ga zaobidju povrede bice odlicno pojacanje za Zelju i zasto ne kasnije da napravi dobru karijeru, tek su 23 godine.. Hajde sad Causevicu nekog iz Sarajeva da ne placu :D
Edin
Dobar igrac, sigurno pojacanje za Zelju. Meni kao gledaocu je drago sto ce I Lendric ostati, tako da Zeljo ima vise opcija u napadu, moze igrati sa dva spica, ili sa jednim, Stila moze I kao zadnji vezni ili na strain da pojaca vezni red koji je najslabija karika Zelje. Alispahic I Hajdarevic tehniciki losi obojca protiv Borca, Sadikovic takodjer par glupih greski na pocetku utakmice. Treba im vise tehnike na sredini. Jednostavne stvari, prijem lopte, povratna, jednostavni pasevi….
Edin
Svi hoce previse, da daju zadnji pas a nisu ni iskontrolisali loptu. Te primarne tehnicke stvari su stvarno problem. Pogledajte samo kolko puta je Alispahic lose primio loptu, ili Veselinovic, ili dali sebi dug for pa im pobjegne lopta…..
EmirTM87
Drug vidi se po komentarima da bas volis fudbal ali ti moram reci i da ga ne shvatas bas najbolje. Npr stavljati Stilica na zadnjeg veznog bi bila najveca glupost bilo kojeg trenera ikada, Stila od malih nogu pa do danas nije to igrao niti ce igrati.. A ako su toliki treneri koji su ga trenirali svjesni toga, nisi ti sigurno veci strucnjak od njih. Stila ucestvuje u 60-70% Zeljinih golova i to je tako zbog njegovih igrackih osobina koje moze pokazati na poziciji na kojoj je trenutno, ako ga vratis nazad sta dobijas? Spominjes Lendrica na toj poziciji, koliko god je Lendric ofanzivniji i mozda ti mislio da je opasniji, on ne moze pripremiti ni 5% sansi napadacu i krilima kao sto moze Stilic. A druga stvar vezni red Zelje definitivno nije najslabija karika ekipe, bas suprotno Zeljo je tu najjaci. Govoriti za Alispahica da je tehnicki los takodjer moze neko ili ko se ne razumije u fudbal ili ko je istog igraca gledao jednom ili nijednom... Pozdrav
Ale23
Zasto kukaju ovi migranti?
Lafac
Imigranti kukaju jer ne mogu da dodju još sebi da je najtrofejniji klub prvi na tabeli a po njihovim riječima nemaju za plate od januara hahahah!! Oni bi više voljeli da čitaju o nekom tamo igraču s dvije lijeve noGe nego o igračima iz Želje. Zato molim vas napaćene duše ( kompleksaše) da preskočite teme vezane za nas i bit će vama lakše a i nama jer moramo da čitamo retardirane komentare s Kobilje Glave i mjesta oko Lavora!!!
ragge
Odličan igrač
Kladionicar_iz_mira
Jel vas dosta **** vas zeljeznicar vise?!? Promijenite ime u zeljeznicarzeljeznicar.ba Smetljari.
podstanarsalavora
ZAZA sa Grbavice!
Quartararo20
Bravo Luka, pravi igrac kao i momak.
MehoS
Dobar si. Samo tako nastavi.
MSOZ101
manijaci
Pa o najboljima se uvijek pisalo !! A i sta je problem tu,covjek dao interviju i oni objavili ??
MSOZ101
Pa mogli su nakon teksta o Sadikoviću slučajno nekog drugog naći za intervju, a ovog ostaviti za dan-dva pa objaviti.
Hole12
Pa eto danas kad uzme Tuzla tri boda protiv sarajeva, biće intervju sa Badji-em.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.