Na Maksimir stigla ponuda od 25 miliona eura!

Dinamo zadovoljno trlja ruke

Na Maksimir stigla ponuda od 25 miliona eura!

A. Čaušević

Kako to i tradicija nalaže Dinamo će i ovog ljeta skupo prodati nekog od svojih dragulja. 

Najveće šanse da sljedeće sezone ne igra na Maskimiru ima Dani Olmo, španski veznjak koji je odličnim partijama u dresu Modrih zaludio fudbalskih svijet.

Olma žele mnogobrojni klubovi iz Lige petice, a čini se da je najzagrijaniji za njegovo angažovanje je Bayer Leverkusen.

Prema pisanju Marce Apotekari su za 21-godišnjaka u Zagreb poslali ponudu tešku 25 miliona eura.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hrvatski mediji su već ranije pisali da je Dinamo odbio ponudu identičnog iznosa, bez navođenja imena klubova.

Dani Olmo je u dresu Dinama odigrao 102 utakmice na kojima je potigao 26 golova, a ove je sezone uz našeg Izeta Hajrovića bio jedna od udarnih igli u ekipi Nenada Bjelice, koja je pored titule u domaćem šampionatu zaigrala i evropsko proljeće i to nakon 49 godina.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi