"Na mom vjenčanju se toliko napio da smo ga tek nakon dva sata potrage našli u grmlju"
Szczesny i Wilshere ne samo da su bili saigrači u Arsenalu, nego su bili i najbolji prijatelji

Golman Juventusa govorio o bivšem saigraču iz Arsenala

"Na mom vjenčanju se toliko napio da smo ga tek nakon dva sata potrage našli u grmlju"

S. Pašalić

Bivši golman Arsenal Wojciech Szczesny je otkrio urnebesnu situaciju koja se desila njegovom bivšem saigrači Jacku Wilshereu.

Szczesny, koji je sada u Juventusu je u periodu od 2009. do 2017. godine igrao za Arsenal zajedno sa Wilshereom, ali su im se putevi razišli pa je poljski golman završio u Juventusu, a Wilshere u West Hamu.

Poljak je dao zanimljiv intervju u kojem je dao mišljenje o mnogim bivšim saigračima iz Arsenala pa tako i o Jacku Wilshereu.

"Moj najbolji prijatelj uz Krychowiaka je bio Wilshere. Na mom vjenčanju je bio tako pijan da se negdje izgubio, a tek nakon dva sata smo ga našli u grmlju", rekao je Szczesny.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wilshere ima mnogo problema sa povredama ove sezone, ali njegov bivši saigrač vjeruje da još uvijek može igrati na visokom nivou.

"On je jedan od najvećih talenata koje sam ikada upoznao. Imao je povredu koju nikada nije zaliječio i ona je uzrokovala sve naredne povrede. Zbog povreda on sada igra u West Hamu, a ne u nekom velikom evropskom klubu", dodao je Szczesny.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi