Na Nou Campu će biti bijesni: Djevojka zvijezde Barcelone otkrila previše

Udarac za Katalonce

Na Nou Campu će biti bijesni: Djevojka zvijezde Barcelone otkrila previše

A. Čaušević

Barcelona je remijem protiv Seville te Realovom pobjedom u San Sebastianu prepustila prvo mjestu La Lige najljućem rivalu. 

Posljednjih nekoliko mečeva Barcelone zbog povrede je propustio Frenkie De Jong. Klub s Nou Campa je potvrdio povredu sjajnog Nizozemca bez većih detalja.

Ipak, De Jongova djevojka Mikky Kiemeney je slučajno ili ne u objavama na Instagramu otkrila više nego što je smjela pa se odmah počelo špekulisati da li će veznjak uopšte igrati do kraja La Lige.

Na seriji fotografija se može vidjeti da je De Jongova desna noga u zavoju i uopšte je upitno da li će bivši fudbaler Ajaxa uopšte biti spreman za ostatak sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je pokušala sakriti od javnosti ozbiljnost povrede, ali neopreznost De Jongove djevojke je otkrila moža i previše.

Inače, De Jong je među igračima Barcelone koji su nastupili u najviše utakmica ove sezone. Odigrao je ukupno 38 utakmica od kojih 27 je bilo u La Ligi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Šta je otkrila kad se sve zna? Ko će biti bijesan?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi