Na pomolu nova afera u Prvoj ligi FBIH: Jedinstvo u Vitezu dobija za zelenim stolom?

Da li je Rovčanin prekršio pravilo?

Na pomolu nova afera u Prvoj ligi FBIH: Jedinstvo u Vitezu dobija za zelenim stolom? · Saznajemo

S. Mlaćo

Na pomolu je nova afera u Prvoj ligi FBiH. Naime, u subotu su u Vitezu snage odmjerili Vitez i Jedinstvo, a domaći su slavili pobjedu 3:0, te tako nastavljaju borbu za opstanak u ligi.

Naime, iz Jedinstva su uputili žalbu NS FBiH na nastup Damira Rovčanina kojem je prema njihovim informacijama istekla boravišna dozvola u našoj zemlji, tačnije ista je važila do 17.04. 2019. godine.

"Provjerili smo sve u petak i subotu i on nije to produžio. Prvi dio sezone je igrao kod nas i upoznati smo sa svime. Saznali smo da on nije produžio dozvolu,  uplatili smo Savezu žalbu i sada očekujemo da dobijemo meč 3:0", istakli su iz NK Jedinstvo za SportSport.ba.

Sada će o ovoj utakmici odlučivati organi NS FBiH, a Rovčanin je u subotnjem meču upisao svih 90 minuta.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj napadač je u Vitez stigao na zimu upravo iz NK Jedinstvo, a nastupao je i za NK Travnik, FK Goražde, FK Velež, Slaviju, Laci, Rudar Prijedor, FK Željezničar, Velež...

Podsjetimo, Rovčanin je rođen u Novom Pazaru 12. marta 1988. godine

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

razdeGo9
Mater vam jebem mrtvu ljudi vas dobili isti ste kao picke ispod podvelezja
0 7
Gari Garinča
I prošle godine je savez spasio Jedinstvo a i ove će sezone po svemu sudeći biti isto. Obraz đon.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije