Na pomolu transfer Asmira Suljića

Bh. fudbaler odlazi iz Slovenije

Na pomolu transfer Asmira Suljića

Bh. internacionalac Asmir Suljić mogao bi napustiti redove Olimpije, javljaju slovenački mediji.

Iako su navijači Olimpije do prije neki dan slavili što Milan Mandarić konačno nije rasprodao one najbolje igrače, mediji u Sloveniji pišu kako je prodaja samo bila prolongirana, a među onima koji će otići pominje se upravo Suljićevo ime.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva na Stožicama je od ljeta 2018. godine i prethodne sezone bio je među najboljima u Olimpiji, a s dobrim igrama nastavio je i u novoj sezoni. U četiri prvenstvene utakmice je dva puta tresao protivničku mrežu i pritom jednom asistirao.

Sjajni nastupi, očekivano, nisu prošli nezapaženo i Slovenci stoga tvrde da bi vrlo lako moglo doći do Suljićevog odlaska, no nije navedeno koja bi mogla biti sljedeća stanica u njegovoj karijeri.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

U Olimpiji su možda i primorani na Suljićevu prodaju jer već sljedećeg ljeta će biti u mogućnosti da kao slobodan igrač napusti klub.

Podsjetimo, Suljić je u Olimpiju došao iz Mađarske gdje je nosio dresove MOL Vidija i Ujpesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi