Na prvu izgleda kao pogreška, ali nije: Jeste li vidjeli rezultat na poluvremenu meča u Madridu?

Ludnica u duelu Atletica i Getafea

Na prvu izgleda kao pogreška, ali nije: Jeste li vidjeli rezultat na poluvremenu meča u Madridu?

Edmir Škorić

Utakmice Atletico Madrida rijetko ponude spektakl i veliki broj golova, no večerašnji duel sa Getafeom je izuzetak.

Atletico Diega Simeonea se smatra tvrdom i čvrstom ekipom koja se fokusira na odbranu vlastitog goola i nije od onih ekipa koje igraju za gol više, ali večeras je druga priča.

Duel na Wanda Metropolitanu je tek na polovini, a na semaforu - 3:3! Uz sve to, Luis Suarez je u devetoj minuti promašio penal.

Golijadu je otvorio Angel Correa u 20. minuti kada je doveo domaće u vodstvo od 1:0, a samo sedam minuta kasnije Cunha je povisio na 2:0. Uslijedio je veliki preokret gostiju iz predgrađa Madrida.

Mayoral u 30. minuti smanjuje na 2:1, Unal u 37. s penala vraća stvari na početak, da bi isti igrač u 42. minuti iz još jednog penala donio preokret Getafeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na samom isteku prvog dijela Correa je opet pogodio i sada je 3:3. Jedva čekamo nastavak ovog neobičnog meč koji se igra u okviru 24. kola La Lige.

Ovo je ujedno prvi meč Diega Simeonea u trenerskoj karijeri u kojem je za poluvrijeme postignuto šest pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi