Na spisku Bičakčić, ali i Misimović, nema Sesara, Pandže...

Za prijateljsku utakmicu sa SAD-om

Na spisku Bičakčić, ali i Misimović, nema Sesara, Pandže...

U hotelu Art u Sarajevu održana je press konferencija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Selektor Sušić objavio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Sjedinjenim Američkim Državama, koja se igra 14. augusta.

Novo ime na spisku je stoper Braunschweiga Ermin Bičakčić, koji bi na Koševu mogao upisati prve minute u nacionalnom dresu.

Vraća se i Zvjezdan Misimović, koji je inzistirao na Papetovom pozivu, dok su sa spiska otpali Boris Pandža, Senijad Ibričić i Ivan Sesar, nogometaši koji još ne znaju ime svog kluba, kao niti kapitena Željezničara Muamera Svrake, koji nije u najboljoj formi.

Spisak za prijateljsku utakmicu protiv SAD-a:

Golmani: Asmir Begović, Asmir Avdukić, Jasmin Fejzić

Odbana: Emr Spahić, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Mensur Mujdža, Ervin Zukanović, 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vezni red: Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Senad Lulić, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Miroslav Stevanović, Avdija Vršajević

Napad: Ibišević, Džeko i Višća. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije