Na stadionu gdje je ponikao veliki Pape zasjali reflektori

Krivaja je veliki ponos Zavidovića

Na stadionu gdje je ponikao veliki Pape zasjali reflektori

E. Čaušević

Fudbal u Bosni i Hercegovini prestao se igrati sredinom marta zbog pandemije koronavirusa, a početkom ovog mjeseca Nogometni savez Bosne i Hercegovine je i zvanično prekinuo sezonu.

Tokom pauze u bh. fudbalu mnogi klubovi su odlučili iskoristiti priliku i poraditi na uređenjima svojih stadiona. To su većinom odlučili niželigaši, a većina njih će u novom ruhu dočekati početak nove sezone.

Prije dva mjeseca NK Krivaja iz Zavidovića je oduševio svoje navijače postavljanjem novih 320 stolica na tribini. No, klub iz Zavidovića se nije zaustavio na tome.

Naime, večeras je po prvi put stadion Krivaje zasjao jer su postavljeni reflektori. To je oduševilo stanovnike Zavidovića, ali i fanove Krivaje u kojoj je ponikao i ponajbolji fudbaler svih vremena naše zemlje Safet Sušić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

[facebook]https://www.facebook.com/FUDBALKRIVAJA/posts/311132333618842[/facebook]

Top Komentari

U Americi privatne srednje skole imaju male stadione sa reflektorima, a u Bosni je cudo kada bilo kakvo nogomento igraliste ima reflektore, zaista zalosno.
4 0
ek76
Igrao sam u njemackoj od 1995 do 1998 u sedmoj ligi pod reflektorima to sve govori koliko jos zaostajemo za zapadom .
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi