U svemu lošem ima nešto dobrog: Stadion bh. niželigaša u potpuno novom ruhu
Foto: NK Krivaja/Facebook

Odlično iskorištena pauza

U svemu lošem ima nešto dobrog: Stadion bh. niželigaša u potpuno novom ruhu

A. Čaušević

Mnogi klubovi u BiH su neplanirani prekid prvenstva i pogodne vremenske uslovi odlučili za uređenje stadiona na kojim igraju svoje domaće mečeve. 

U svemu lošem ima i nečeg dobrog, poslovica je koja se često čuje u našem narodu. Tako su u NK Krivaja pandemiju koronavirusa iskoristili za renoviranje gradskog stadiona u Zavidovićima.

Iz federalnog drugoligaša su obavijestili da je postavljeno novih 320 stolica, dok se uskoro očekuje i završetak radova na sanciji zida oko glavnog terena, zatim uređenje terena te dezinfekcija svih prostorija i atletske staze.

Tako će stadion Krivaje kada sezone počne biti u potpuno novom u ruhu. Znatno bolje uslove imat će kako gledaoci na tribinama, tako i fudbaleri na terenu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

[facebook]https://www.facebook.com/FUDBALKRIVAJA/posts/262134521851957[/facebook]

Inače, poslije prvog dijela Druge lige grupa Centar Krivaja se nalazi u gornjem dijelu tabele. Ekipa iz Zavidovića je na sedmom mjestu sa 23 boda iz 15 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi