Na Stamford Bridgeu pet golova za 27 minuta!

Imaju šta vidjeti gledaoci na meču Chelsea - Slavia

Na Stamford Bridgeu pet golova za 27 minuta!

Teme:

Sinoć je na Etihadu pet golova palo za 21 minutu, a večeras je za isti broj pogodaka na Stamford Bridgeu bilo potrebno šest minuta više.

Istina, na Bridgeu je večeras puno jednostranije.

Prvih pola sata revanša četvrtfinala Lige Evrope između Chelseaja i praške Slavije donijelo je mnošto uzbuđenja.

Poveo je Chelsea već u petoj minuti kada je Pedro završio sjajnu akciju svoje ekipe, da bi 2:0 bilo već desetoj. Pedro se ovaj put nije najbolje snašao, ali se lopta od nesretnog Delija odbila u mrežu njegovog gola.

Ponovo je Pedro bio u glavnoj ulozi u 17. minuti kada je odlično uposlio Girouda za 3:0.

U 25. minuti je Deli imao odličnu priliku iskupiti se za autogol, ali je Kepa zaustavio njegov pokušaj. Ipak, nakon kornera izvedenog koji trenutak kasnije Slavia stiže do gola. Stijelac je bio Souček.

Minut kasnije Pedro je pogodio za 4:1.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi