Na stolu Felipea Luisa dvije fantastične ponude, koju će odabrati?

Potpisuje još jedan veliki ugovor

Na stolu Felipea Luisa dvije fantastične ponude, koju će odabrati?

Lijevi bek Atletico Madrida Felipe Luis ovog ljeta gotovo sigurno mijenja sredinu.

Luis, koji se u Atletico vratio 2015. godine nakon neuspješne epizode u Chelseaju, ima ugovor do kraja aktuelne sezone, a kako sada stvari stoje isti neće biti produžen.

Ipak, za Brazilca neće biti problema kada je u pitanju pronalazak novog kluba obzirom da se dva evropska velikana interesuju da ga dovedu.

Kako prenosi The Sun, za Luisa su zainteresovani Borussia Dortmund i Barcelona, ekipe koje bi voljele besplatno dovesti lijevog beka koji bi trebao biti rezervna opcija u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Luis već ima 33 godine i sigurno će ovo biti posljednja prilika za njega da potpiše još jedan dobar ugovor do kraja karijere.

On je u toku ove sezone odigrao ukupno 26 utakmica u dresu Jorgandžija te je postigao dva gola uz tri asistencije.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi