Na stranici Širokog Brijega osvanula objava na ruskom jeziku

U čast Ivanu Eninu

Na stranici Širokog Brijega osvanula objava na ruskom jeziku

Fudbaleri Širokog Brijega sinoć su izborili plasman u četvrtfinale Kupa BiH.

Širokobriježani predvođeni Tonijem Karačićem u meču odigranom na Pecari savladali su Sarajevo s 3:2, a pobjedonosni gol bio je djelo Ivana Enina.

Ovaj ruski internacionalac od dolaska u Široki Brijeg pruža odlične partije, a kako se sinoć promovisao u junaka večeri, na zvaničnoj klupskoj stranici osvanula je zanimljiva objava posvećena njemu. Naime, iz Širokog Brijega su napisali na ruskom jeziku: "Спасибо наш русский брат", što je u prijevodu: "Hvala ti naš ruski brate".

Dosad je Enin zabilježio 35 nastupa u plavo-bijelom dresu, a prije nego što je došao u BiH igrao je za Rigu i u Rusiji za Vityaz Podolsk.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pipun
Skutorska posla, dok imaju korosti od tebe brat si im a cim prije vide da nemaju nikalve vajde od tebe pusta ce ti Thompsona i ”gradisku staru”
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi