Na turskim terenima možete vidjeti apsolutno sve
Često fudbaleri promaše nevjerovatne stvari, a turski napadač je u vrhu liste nemogućih promašaja ove godine

Nestvaran promašaj

Na turskim terenima možete vidjeti apsolutno sve

M. Šljivak

Turci su poznati kao veliki sportski fanatici, a naravno sport broj jedan je fudbal.

Utakmice u ovoj zemlji uvijek izazivaju veliku pažnju, bez obzira o jačini susreta, a na terenima se može vidjeti dosta toga dobrog i lošeg, ali i smiješnog.

Tako je danas u utakmici Prve lige između Denizlispora i Genčlerbirligija viđen jedan od najvećih promašaja u posljednjih nekoliko godina.

"Zvijezda" je napadač Denzizlija Burak Čalik koji je promašio nemoguće i to nakon što je napravio gomilu dobrih stvari.

Izbacio je jednog protivničkog igrača, zatim je prevario i golmana i pred njim je ostalo da ubaci loptu u mrežu pored igrača Genčlerbirligija koji je bio na liniji.

Međutim, protivnički defanzivac mu je uspio odbraniti udarac, a Čalik se uhvatio za glavu uz ogromne proteste njegovog saigrača kojem je vrlo lako mogao dodati loptu za siguran gol.

Zaista nestvaran promašaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi