Neki se nikada ne mijenjaju

Nadajmo se da je Pepe dobro nakon "brutalnog napada" Benatije

Portugal je danas upisao prvu pobjedu na Mundijalu. Junak Portugala u susretu sa Marokom je, naravno, bio Cristiano Ronaldo, ali je zapažen nastup imao i defanzivac Pepe.

Istina, nastup iskusnog Pepea je bio više glumački nego fudbalski, ali na takve njegove poteze smo navikli i u godinama iza nas.

Naime, u jednom momentu utakmice na Lužniki Areni je Medhi Benatia udario ili bolje reći potapšao Pepea po ramenu, nakon čega se portugalski štoper teatralno bacio na travnjak.

Benatia sigurno nije imao ništa lijepo reći Pepeu, ali je njegova reakcija bila takva kao da je Marokanac brutalno nasrnuo na njega, što se svakako nije desilo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Inače, Portugal je u ovom susretu slavio sa 1:0 golom Ronalda i nakon dvije runde Grupe B ima četiri boda na svom kontu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti