"Nadam se da Liverpool neće osvojiti naslov prvaka sve dok sam ja živ"
Još su dva kola ostala do konačne odluke o prvaku

Nisu baš svi naklonjeni ekipi sa Anfielda

"Nadam se da Liverpool neće osvojiti naslov prvaka sve dok sam ja živ"

S. Pašalić

Liverpool se još uvijek bori sa Manchester Cityjem za naslov prvaka u Premier ligi.

Mnogi bi željeli da Redsi dođu do naslova, ali čini se ne i bivši golman Evertona i Manchester Uniteda, Tim Howard koji je izjavio kako se nada da Liverpool neće osvojiti titulu sve dok je on živ.

Američki golman sa svojih 40 godina trenutno nastupa za Colorado Rapidse, a od 2003. do 2007. godine je nastupao za Manchester United prije nego što je prešao u Everton i tamo proveo deset godina i upisao preko 400 nastupa za ekipu sa Goodison Parka.

"Nadam se da Liverpool neće osvojiti titulu dok sam živ", rekao je Howard za CNN.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imamo dvije ekipe, obje u sjajnoj formi, sitnice će odlučivati. Ako se niko ne posklizne, City će biti prvak.", zaključio je ovaj legendarni golman.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Najdebilnija ekipa na planeti posrani Looserpool !!!!
15 2
teddy sheringham
Ko tebe šta pita gnjido plava?!
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi