Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine novi trener Bratstva

Zvanično objavio tim iz Bosanske Krupe

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine novi trener Bratstva

Esmer Oštraković

Čovjek koji je u svojoj igračkoj karijeri bio jako blizu prelaska u ekipe poput Boltona, Stoke Cityja i Anderlechta novi je trener GNK Bratstvo 1918 - Bosanska Krupa.

Radi se naravno o Safetu Nadareviću, koji je svojevremeno bio i dobitnik nagrade "Ismir Pintol".

Sve su na svojoj zvaničnoj stranici objavili i iz GNK Bratstvo 1918 - Bosanska Krupa.

"Safet Nadarević je novi trener GNK Bratstvo - Bosanska Krupa

Čovjeka kojeg ne treba posebno predstavljati ali ipak ćemo vas podsjetiti na neke činjenice. Nastupao je za FK Krajina, Jedinstvo Bihać, FK Sarajevo, Zagreb, Eskišehirspor.

Oglasi

Bio je jako blizu prelaska u klubove poptu Boltona, Stoke Citya i Anderlechta.

Dobitnik nagrade "Ismir Pintol". Nagrada koju navijači FK Sarajevo dodjeljuju svake sezone najborbenijem igraču po svome izboru.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je odigrao 39 utakmica i bio standardan igrač, a naročito u eri pokojnog Ćire Blaževića. Također je nastupao za mladu i juniorsku selekciju Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Poželimo mu toplu dobrodošlicu i mnogo sreće pred predstojeće izazove koji se nalaze pred njim i našim klubom", stoji u objavi njegovog novog kluba.

U trenerskoj karijeri Nadarević je radio u Jedinstvu iz Bihaća.

Top Komentari

Babajaga
Cuj bio je jako blizu??? Svašta sam do sada pročitao ali ovo je vrh..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi