Nagatomo napušta Inter

Odlazi u Englesku?

Nagatomo napušta Inter

S. Bošković

Defanzivac Intera Yuto Nagatomo nalazi se na meti Evertona. 

Japanski internacionalac u Inter je stigao 2011. godine iz FC Tokyja, a proteklih sedam sezone je proveo igrajući za tim iz Milana. 

Iskusni bek ipak nije imao veoma dobru prošlu sezonu, te je za Nerazzurre odigrao svega 11 utakmica, a mediji iz Italije pišu da je u potrazi za novim timom. 

Za Nagatoma, koji želi da igra standardno, kako bi se našao u reprezentaciji Japana za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine su zainteresirani, pored Evertona, Bayer Leverkusen i Queens Park Rangers. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Yuto Nagatomo ima ugovor s Interom do 2019. godine. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi