Nagelsmann na Nou Campu tražio igrača deset minuta

Radi izmjene

Nagelsmann na Nou Campu tražio igrača deset minuta

Admin Čaušević

Bayern je novu sezonu Lige prvaka počeo sa stilom. Sa ubjedljivih 0:3 savladana je Barcelona. 

Bavarci su bili mnogo jači i bolji rival te su na kraju zasluženo slavili. U prvom poluvremenu zabio je Thomas Muller, a u nastavku dvostruki strijelac je bio Robert Lewandowski.

Zanimljiva scena viđena je u drugom poluvremenu utakmice kada je Julian Naglesmann deset minuta tražio igrača kako bi ga mogao uvesti u igru.

Plan je bio da istovremeno u igru uđu Serge Gnabry i Kinglsey Coman, međutim Coman se "izgubio" na Nou Campu.

Naime, francuski ofanzivac je nestao na desetak minuta jer je morao otići do toaleta jer kada priroda pozove nema smisla da tijelo trpi.

"Kingsley je imao problema sa želucem malo prije nego li je trebao ući u igru“, objasnio je Nagelsmann.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Zato smo se morali malo strpiti sa izmjenom, Coman je bio na toaletu. Kad se vratio, uveli smo ga na teren", dodao je mladi stručnjak.

Gnabri je u igru ušao u 69. minuti umjesto Musiale, dok je Coman na teren kročio u 82. minuti kada je zamijenio Sanea.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti