Nagelsmannu se u 35. minuti morala ukazati ljekarska pomoć, razlog je bizaran

Da li se ovo nekad prije desilo?

Nagelsmannu se u 35. minuti morala ukazati ljekarska pomoć, razlog je bizaran

E. Oštraković

Nogometaši Bayerna iz Munchena sinoć su na domaćem terenu ostvarili pobjedu protiv ekipe Bayera iz Leverkusena.

Domaća ekipa bila je favorit na ovom susretu, a pobjedu su ostvarili dosta lakše od očekivanog, te su na kraju slavili sa 4:0.

Međutim najzanimljivija scena desila se pored aut linije, i to u 35 minuti utakmice, kada se treneru domaće ekipe morala pružiti pomoć.

Naime, kako prenosi njemački Bild, doktor domaće ekipe bio je prinuđen da ukaže pomoć Nagelsmannu koji je izgubio glas.

Jedino što je doktor Nagelsmannu mogao da ponudu bile su tablete za glasnice, te je trener Bayerna poslušao doktora i odmah ih popio.

Nakon nekoliko minuta bilo je jasno da je ljekarska pomoć bila uspješna, jer se jasno čulo kako Nagelsmann proslavlja treći gol Bayerna.

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da se Nagelsmannu dešavaju ovakve stvari, ali do sada nije trebao ljekarsku pomoć, te mu se glas sam vratio nakon nekoliko minuta.

Prvi put ovo se sadašnjem treneru Bayerna desilo 2019. godine, kada je bio trener Leipziga i to na utakmici protiv Hoffenheima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno, nakon te utakmice Nagelsmann je krenuo sa određenim vježbama disanja, koje su mu bile od pomoći, sve do jučer.

Ostaje da vidimo da li će se slične stvari dešavati u narednom periodu, ali sigurno da je jako rijetka pojava u trenerskom poslu da se ovakva stvar desi.

Promo

Top Komentari

C.Banks
Hoće žutilo da je u centru pažnje. Boga mi zamaza on oči navijacima Bajerna koji sad čekaju da se opet ponovi neki Viljareal, M'Gladbah, Augsburg i slično
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi