Nagrada za lojalnost: Chelsea spremio nevjerovatan ugovor za Hazarda

Ostaje u Londonu

Nagrada za lojalnost: Chelsea spremio nevjerovatan ugovor za Hazarda

Endin Čaušević

Belgijski reprezentativac Eden Hazard u posjednje vrijeme bio je meta mnogih špekulacija o tome da će napustiti Chelsea ovog ljeta.

Veliki interes za Hazarda pokazao je Real Madrid, a čak je i samo Belgijanac u jednom trenutku priznao da bi volio zaigrati za kraljevski klub. Iako je Real slao nekoliko ponuda za Hazarda na kraju je Chelsea odlučio da njihov najbolji fudbaler nije na prodaju.

Prije nekoliko dana Hazard je izjavio da je sretan u londonskom klubu, te da nema potrebu u ovom trenutku da napušta Stamford Bridge. Čini se da su u Chelseaju spremni da nagrade Hazarda za lojalnost jer engleski mediji prenose da će mu ponuditi novi ugovor.

Ukoliko Hazard pristane da produži saradnju s Plavcima do ljeta 2023. godine zarađivat će sedmično nevjerovatnih 300.000 funti. Navodno, Hazard je već održao razgovore s čelnicima kluba, te je jedino tražio da ga ugovor ne veže baš na narednih pet godina, već da to bude manje.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi