Nagrada za sjajne partije je stigla: Engleski velikan blizu dovođenja Odegaarda

Nakon sjajnih partija u Primeri

Nagrada za sjajne partije je stigla: Engleski velikan blizu dovođenja Odegaarda

S. Grebović

Martin Odegaard je u ljeto 2015. godine sa prefiksom najboljeg mladog igrača Evrope stigao u redove Real Madrida, ali u Kraljevskom klubu jednostavno u tom momentu nije imao mjesta. 

Mladi Norvežanin je bio posuđivan Heerenveenu, Vitesseu i od ovog ljeta Real Sociedadu, u kojem igra zaista sjajno.

U svom novom klubu je prošlog mjeseca proglašen za najboljeg igrača, a ukoliko nastavi sa ovakvim partijama Zinedine Zidane bi ga vrlo lako mogao vratiti sa posudbe.

Odegaard na stolu pored Reala ima i opciju prelaska u Liverpool na ljeto, ako je vjerovati pisanju španskog sajta Don Balona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Po nekim špekulacijama Norvežanin bi bio dostupan za sumu od trideset miliona eura, ali svoj interes za njegove usluge su pokazali i Manchester United i Tottenham.

Ostaje da se vidi kome će pripasti Realov odbačeni dragulj koji je ove sezone za Sociedad na devetu utakmica postigao dva gola i upisao isto toliko asistencija.

Promo

Top Komentari

Pala
Bas sam se pitao da li se interesuje manchester united da su oni doveli 5% igraca sa kojim ih vi povezujete oni bi bili nezaustavljivi. Samo prosle godine sancho iz dortmuna fernando iz sportinga. Kao novi mladi cr7 felix pa otisao u atletico. Da su ih doveli sad bi imali najbolji napad u PL. Sredina rakitic, paul pogba za dybalu i miralema pjanica, toni kros i isco iz reala. Odbrana kolubali onaj crni iz napolija, alexis sandro iz juventusa i na goli oblak iz atletica ili donaruma jeftino rjesenje za nekoliko godina pa de gea produzi ugovor eto to su samo neki igraci za ovo ljeto.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi