Nainggolan: Barca ima sjajne igrače, ali protiv nas ništa nisu pokazali

Revanš Rome i Barcelone na Olimpicu

Nainggolan: Barca ima sjajne igrače, ali protiv nas ništa nisu pokazali

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju na domaćem terenu protiv Barcelone revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Pred Vučicom je veoma težak zadatak jer su u prvom meču na Camp Nou poraženi sa 4:1, no u rimskom klubu su poručili da neće odustati. Vezni igrač ovog tima Radja Nainggolan na današnjoj press konferenciji izjavio je da se nada da će Roma sutra iskoristiti greške Barcelone.

"Barcelona zaista ima sjajne igrače, ali protiv nas u prvoj utakmici nisu ništa pokazali. Nadam se da ćemo uspjeti ovaj put iskoristiti njihove greške. Ne mogu reći kakve su nam šanse da se plasiramo dalje, ali sigurno je da ćemo dati svoj maksimum da se to na kraju desi", rekao je Nainggolan, te se osvrnuo na suđenje u prvom meču:

"Pa, ne vrijedi više razmišljati o sudijama i njihovim greškama. Sada nam samo ostaje da se fokusiramo što bolje na igru i da se nadamo da možemo napraviti veliki preokret i plasirati se među četiri najbolje ekipe u Evropi".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Rome i Barcelone igra se sutra na Olimpicu sa početkom u 20:45 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi