Tajanstvena poruka Neymara na Instagramu

Zaintrigirao javnost

Tajanstvena poruka Neymara na Instagramu

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar još uvijek se oporavlja od povrede koju je zadobio prije nekoliko sedmica, ali se očekuje da se veoma brzo vrati na teren.

Neymar je ljetos iznenadio mnoge kada je odlučio napustiti Barcelonu i za 222 miliona eura preći u PSG iako su ga saigrači katalonskog kluba pokušali nagovoriti da to ne radi. Brazilac je već mjesecima meta stalnih špekulacija da će na ljeto ponovo mijenjati klub, a najviše se povezuje s Real Madridom i Barcom.

No, dok se oporavlja od povrede Neymar trenutno uživa s porodicom i prijateljima u Brazilu. Ipak, Neymar je uspio da iznenadi javnost jučerašnjom objavom na Instagramu. Brazilac je objavio fotografiju s Lionelom Messijem, te najavio da se nešto "kuha".

"Kada smo ja i moj prijatelj Messi zajedno onda se događaju velike stvari. Reći ću vam uskoro nešto više o ovome, nastavite da nas pratiti", poručio je tajanstveni Neymar.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi