Nainggolan: Da li Inter žali za mnom? Morate to njih pitati...
Nainggolan je ovog ljetaa stigao na posudbu iz Intera

Belgijanac pruža sjajne partije u dresu Cagliarija

Nainggolan: Da li Inter žali za mnom? Morate to njih pitati...

S. Pašalić

Radja Nainggolan od ove sezone igra u dresu Cagliarija.

Belgijanac je stigao na posudbu iz Intera do kraja ove sezone nakon što prošle u dresu Nerazzurra nije pružao partije kakve su se očekivale od njega.

Inter je prošlog ljeta kupio Nainggolana od Rome za 38 miliona eura, međutim on se nije najbolje snašao u ovom klubu pa je ove sezone stigao u Cagliari gdje pruža sjajne partije.

Nainggolan je u Seriji A odigrao 9 utakmica i postigao je dva gola i oba su bila fenomenalna, a drugi je stigao ovog vikenda u meču protiv Fiorentine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je upravo nakon ovog meča između ostalog komentarisao i svoj odlazak iz Intera.

"Lako sam mogao ostati u Interu. Moramo postaviti njihovim menadžerima pitanje: da li žale za mnom ili ne? Morate ih pitati..."

Top Komentari

PapaBenedikt
Samo treba sudije kupovati!
0 1
zedovina
Neka te gdje si tu sii.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi