Nainggolan izabrao boljeg između Džeke i Icardija

Igrao sa obojicom

Nainggolan izabrao boljeg između Džeke i Icardija

Admin Čaušević

Radja Nainggolan je dugo godina bio jedan od najboljih veznjaka Serije A, a trenutno nastupa za belgijski Antwerp. 

Nainggolan i dalje prati Seriju A gdje je nastupao za Cagliari, Romu i Inter. Na Apeninima je proveo više od deset godina.

Belgijanac je tokom karijere dijelio svlačionicu sa Edinom Džekom u Romi te Maurom Icardijem u Interu, dok mu je veliki rival na terenu bio Ciro Immobile.

Između trojice sjajnih napadača ovaj 33-godišnjak je za Džeku kazao da je najbolji s kojim je igrao.

"Immobile je veliki napadač iako se meni ne sviđa. Preferiram napadače koji čine da ekipa igra dobro kao što je Džeko koji je najbolji s kojim sam igrao", rekao je Belgijanac.

"Icardi je prije tri godine bio jedan od najboljih na svijetu. Danas ne igra tako često i zato treba sačekati još neko vrijeme i dati sud. S njim sam u Interu imao dobar odnos", dodao je Nainggolan.

Džeko je prošlog ljeta prešao iz Rome u Inter te je sjajnim partijama učinio da se preko noći zaboravi Romelu Lukaku koji je bio miljenik navijača Nerazzurra.

Kapiten bh. reprezentacije već na svom kontu ima 14 golova, od kojih je deset postigao u Seriji A. Zabio je i u posljednjem meču protiv Napolija.

Top Komentari

axel42
Pa gdje ćeš porediti bolan Icardia sa Džekom? Haj da si nekog drugog naveo ali Icardia? Šta je to on uradio do sada u svojoj karijeri pa da ga porediš sa jednim od najboljih špiceva zadnjih 10 godina.
14 1
irnes4
Nije sto je moj ,sto je iz Bosne ,ali Dzekson je najbolji napadac s prostora bivse Juge
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti