6

Komentari (6)

irnes4
Nije sto je moj ,sto je iz Bosne ,ali Dzekson je najbolji napadac s prostora bivse Juge
axel42
Pa gdje ćeš porediti bolan Icardia sa Džekom? Haj da si nekog drugog naveo ali Icardia? Šta je to on uradio do sada u svojoj karijeri pa da ga porediš sa jednim od najboljih špiceva zadnjih 10 godina.
BogatiDijasporac
Ja bih ipak prije pojeo goFno Wandi nego Amri. Sta ti mislis?
Dasler
Ovaj bunca, da nije mozdani dobio u toku interview-a? Icardi prije 3 god bio jedan od najboljih na svijetu??? Ovaj Nainggolan bas loood covjece!!!
King_Kenny
@Dasler ...ti si tada imao 7 godina pa se ne sjecas,nisi pratio fudbal...lik je u Interu zabio preko 100 golova,trazili ga svi velikani,ali ona rospija od zene mu manager bila pa su poceli da ga zaobilaze.
Dasler
@King_Kenny Magare glupo, nisam imao 7 nego 9! I sjecam se svega :) to sto je tebi mozak zakrzljao pa se ne sjecas kada si bio malo to je tvoj problem, ginco biloba bi ti preporucio, vraca mozdane celije u prvobitno stanje!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.