Nainggolan: Moramo biti nemilosrdni poput Juventusa

"Stvaramo prilike, ali nam uvijek nešto nedostaje"

Nainggolan: Moramo biti nemilosrdni poput Juventusa

Radja Nainggolan vjeruje da je Romin poraz od Juventusa dokazao da njegova ekipa "mora bolje odrađivati prljave poslove" i biti puno "odlučnija".

Vučica je u subotu poražena u susretu sa Starom damom sa minimalnih 1:0, a susret je odlučio Medhi Benatia postigavši gol nakon jednog ubacivanja iz ugla.

"Pripremali smo se za drugačiju utakmicu, ali smo svejedno imali nekoliko prilika. Mogli smo postići nekoliko golova, ali ako ne iskoristite svoje šanse jednostavno je teško pobijediti ovakve ekipe", istakao je Nainggolan za Roma TV, pa nastavio:

"U nekim aspektima smo napredovali u odnosu na prošlu sezonu, iako smo tada puno lakše postizali golove."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Juve nam je dao gol zbog naše neopreznosti, a moje mišljenje da je nekoliko trenutaka odlučilo čitav susret...Ako pogledate Juventusom gol shvatit ćete koliko su oni nemilosrdni. I mi moramo obavljati prljave poslove i biti odlučniji, ovako nam uvijek nešto nedostaje, bez obzira na prilike", dodao je na kraju veznjak Rome.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi