Nainggolan, Pellegrini i Under upitni za meč protiv Barce

Roma u problemima

Nainggolan, Pellegrini i Under upitni za meč protiv Barce

Roma će sredinom naredne sedmice igrati jednu od najvažnijih utakmica u sezoni jer će na Camp Nou stadionu gostovati Barceloni u okviru prvog meča četvrtfinala Lige prvaka. U tom susretu Vučica bi trebala biti značajno oslabljena.

Radja Nainggolan, Cengiz Under i Lorenzo Pellegrini - sva trojica su upitna za meč, a za sada se čini da Under vjerovatno neće biti spreman. Naravno, to bi mogao biti veliki hendikep za ekipu Eusebija Di Francesca jer je Under u sjajnoj formi u posljednje vrijeme.

Turski reprezentativac se povrijedio tokom reprezentativne pauze i ima problem sa mišićem. On će danas i sutra izvršiti dodatne preglede, ali kako prenosi Il Tempo, neće biti spreman da počne meč na Camp Nouu.

S druge strane, Nainggolan i Pellegrini su pod upitnikom. Prvi je dobio udarac jučer u meču protiv Bologne (1:1) i morao je izaći iz igre. On je trenutno na pregledima i više informacija bi se trebalo znati sutra, dok se Pellegrini povrijeđen vratio sa reprezentativne pauze i također je nepoznanica da li će biti spreman za Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno, ovi problemi bi mogli biti kobni za Romu koja je ionako autsajder u Barceloni i trebat će joj pomoć svih najboljih fudbalera kako bi izvukla dobar rezultat pred revanš na Olimpicu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi