Nainggolan uskoro potpisuje novi ugovor

Belgijanac ostaje u Romi

Nainggolan uskoro potpisuje novi ugovor

Belgijski vezni fudbaler Radja Nainggolan ostat će u redovima Rome, prenose italijanski mediji.

Nainggolan se dugo vremena povezivao sa odlaskom iz Rima, ali čini se da će on veoma brzo staviti potpis na novi ugovor sa Vučicom.

Po novom ugovoru Belgijanac bi trebo zarađivati oko 4 miliona eura godišnje što bi bilo za milion više nego po prethodnom ugovoru, a saradnja bi trebala trajati do ljeta 2021. godine uz mogućnost produženja na jednu dodatnu godinu. 

Podsjetimo, Nainggolan je prošle sezone odigrao 37 mečeva u Seriji A od čega je 35 počeo. U strijelce se upisivao 11 puta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za njegove usluge interesovalo se nekoliko ekipa sa Otoka, ali čini se da on njegovog igranja u Premiershipu neće biti ništa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi