Najboljem strijelcu Sloge stigle prijetnje od trenera Jedinstva: Šta ćemo za subotu?

Šta se to dešava u Drugoj ligi RS?

Najboljem strijelcu Sloge stigle prijetnje od trenera Jedinstva: Šta ćemo za subotu?

Rezultat je na bh. terenima već odavno postao važniji od "viteškog" sportskog nadmetanja, pa ne čudi sada već zabrinjavajuće odsustvo kvaliteta fudbala na terenima širom zemlje - pogotovo u nižim rangovima takmičenja.

Lakše je do rezultata doći "zaobilaznicom" nego mukotrpnim i profesionalnim radom. Posljednji primjer favorizovanja upravo lakšeg puta ne bili se došlo do kakvog-takvog rezultata dolazi nam iz Druge lige RS - Istok.

Naime, OFK Sloga iz Gornjeg Crnjelova je danas na Facebook profilu kluba objavila poruke u kojima se, između redova, prijeti njihovom ponajboljem igraču i najboljem strijelcu lige (20 golova) Dragiši Komarčeviću.

Da stvari budu gore, prijeteće poruke je putem Vibera Komarčeviću, navodno, slao trener brčanskog Jedinstva Vidoje Zarić. Iz Sloge su kao dokaz prijetnji priložili "screenshote" Viber konverzacije Zarića i Komarčevića. Inače, upravo će kod Jedinstva ekipa Sloge gostovati u subotu od 17:30 sati u susretu 27. kola Druge lige RS - Istok.

Očigledno je utakmica sa Slogom od izuzetne važnosti za Jedinstvo i trenera eve ekipe koji je odlučio pokušati "odvratiti" Komarčevića od svojih golgeterskih navika.

"Majstore šta ćemo za subotu? Nama gori ostali igrači me ne interesuju izuzev tebe i Janje. Mi moramo u rat, ako mogu da vas sačuvam ja sam za tu opciju. Predloži riješenje", prva je poruka upućena Komarčeviću, a druga:

"Majstore sa njim će raditi uprava, ja se javljam tebi i Janji da preneseš. Čitava liga zna za tebe, ja bih da te sačuvam, a ako mi pobjeda bude u pitanju moram prvo tebe riješiti. Nemoj ovo da smatraš prijetnjom nego prijateljskim zahtjevom da povučeš ručnu ili poslije prvog faula odglumiš povredu".

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

Da Zarić želi "sačuvati" Komarčevića krvničkih startova svojih fudbalera došlo je do čelnika Sloge, pa su se iz ovog kluba oglasili saopštenjem na Facebooku.

Top Komentari

Rat_rijeci
U sumu sram vas bilo. Divljaci jedni!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi