Proleter poražen u Rogatici

Druga liga RS "Istok

Proleter poražen u Rogatici

M. Jakovljević

Fudbaleri Proletera iz Dvorova poraženi su na gostovanju u Rogatici.

Oni su u 8. kolu Druge lige RS "Istok" poraženi od domaće Mladosti sa 3:1, tako da sada zauzimaju 14. poziciju sa svega pet osvojenih bodova.

"Na strani nikako da dođemo sebi. I ne igramo toliko loše ali imamo kompleks gostujućeg terena. Dospjeli smo na dno tabele i moramo uložiti velike napore da ovu krizu nekako preovladamo. Pobjeda domaćih je zaslužena", izjavio je kapiten Proletera Nenad Jeftić.

Najubjedljiviju pobjedu u 8. kolu zabilježila je Ilićka, koja je u Brčkom deklasirala posljednjeplasiranu Drinu He iz Višegrada sa 6:0 (4:0).

Domaćin je osigurao pobjedu već u provm poluvremenu, da bi u nastavku samo potvtrdio više nego ubjedljiv trijumf.

"Višegrađani nisu mogli da nam se suprostave. Ostvarili smo visoku pobjedu poslije dobre igre tokom cijelog susreta. Čestitke mojim saigračima na pobjedi i osvojena tri nova boda, a gostima na fer i korektnoj igri", rekao je kapiten Iličke Ninoslav Mirić.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi