Najbolji dokaz da Griezmann na ljeto ide u Barcelonu?

Odbio produžiti ugovor

Najbolji dokaz da Griezmann na ljeto ide u Barcelonu?

E. Čaušević

Špekulacije o prelasku Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida u Barcelonu svakim danom sve su veće.

Već nekoliko sedmica u španskim medijima se špekuliše da je Griezmann donio konačnu odluku i da će od ljeta nastaviti karijeru u Barceloni. Navodno, njegova djevojka već je počela tražiti kuću u katalonskom gradu.

Iako klubovi još uvijek ne žele da se oglašavaju povodom ovih pisanja danas iz Španije stižu nove informacije. Kako piše Mundo Deportivo, Atletico Madrid je ponudio Griezmannu novi ugovor, no francuski napadač je odlučio isti odbiti.

Ovaj 26-godišnji fudbaler će napustiti Atletico Madrid samo u slučaju da Barcelona ili neki drugi zainteresovani klub pristane platiti otkupnu klauzulu od 100 miliona eura. Navodno, Barca i Griezmann već imaju dogovor i sada se samo čeka ljetni prelazni rok da se to ozvaniči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti