Noćna mora za Kraljeve, povrijedio se i Luka Modrić

Kao da ih je neko prokleo

Noćna mora za Kraljeve, povrijedio se i Luka Modrić

E. Čaušević

Real Madrid sinoć je doživio težak poraz u prijateljskom meču od Atletico Madrida sa 7:3.

Kraljevski klub je doživio pravu blamažu protiv gradskog rivala i jedan od najtežih poraža u historiji. Real Madrid jednostavno nije ličio na tim, a dodatni problemi za Zinedinea Zidanea je sve duža lista povrijeđenih igrača.

Protiv Arsenala tešku povredu zadobio je Marco Asensio koji će najmanje pola godine biti van terena, a sinoć su se povrijedila još dvojica igrača Reala.

U 30. minuti s terena je izašao Luka Jović, a sredinom drugog dijela iz igre je morao i Luka Modrić. Prema prvim informacijama Jović je ozbiljnije povrijeđen i očekuje ga duža pauza, a za Modrića se još uvijek ništa ne zna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako prenosi Marca Modrić se nakon sat vremena igre žalio na bolove u koljenu i tražio je izmjenu. Danas će odraditi dodatne preglede kako bi se utvrdila težina povrede.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
3 ukradene i namjestrne titule prvaka Europe... malo li je... jos i dobro prolaze
14 0
doa297
Klosari ciganski ..koja prevara od kluba
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi