Najbolji strijelac Rijeke odlazi u Italiju?

Heber na meti Atalante

Najbolji strijelac Rijeke odlazi u Italiju?

Samir Mlaćo

Rijeka je ponovo zaigrala veoma efikasno te došla samo na bod zaostatka za drugoplasiranim Hajdukom i osam za liderom Dinamom iz Zagrebom.

Riječani u posljednjih par kola pružaju kvalitetne partije, a posebne se istakao napadač Heber, trenutno vodeći golgeter tima sa Rujevice.

Heber je u Rijeku stigao iz Slaven Belupa, te mu je poznavanje HNL-a od ranije pomoglo da postane udarna igra tima koji sa klupe predvodi Matjaž Kek.

Ove sezone u ukupno 27 utakmica upisao je 16 pogodaka i šest asistencija što mu je donijelo interesovanje italijanske Atalante.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Tako bar navodi Calciomercato koji ističe da je Brazilac jedna od meta Atalante, te da bi se transfer mogao desiti ovog ljeta.

Prema transfermarktu 26-godišnji napadač vrijedi 2,5 miliona eura, a ostaje pitanje da li će se ovaj transfer i ostvariti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi