"Najbolji trener na svijetu je Portugalac, ali neću reći njegovo ime"

Jorge Jesus dao zanimljivu izjavu

"Najbolji trener na svijetu je Portugalac, ali neću reći njegovo ime"

Midhat Šljivak

Portugalski stručnjak Jorge Jesus za nekoliko mjeseci je postao idol među navijačima Flamenga.

Iskusni stručnjak odveo je tim iz Rio de Janeira do pet trofeja, a iako je u početku bio veoma osporavan od navijača, oni ga sada mole da ostane u klubu.

Jesus je postao ikona u Brazilu. Često je gost u medijima, a imao je zanimljiv nastup na Fox Brasil u kojem je upoređivao Portugal i Karioke.

"Sad ste me stavili u tešku situaciju. Portugal je prvak Evrope i prvak Lige nacija. Imaju najboljeg fudbalera na svijetu - Ronalda, najboljeg futsal igrača svijeta - Ricardinho, najboljeg igrača u fudbalu na plaži - Madjer i najboljeg trenera na svijetu", rekao je Jesus, ali nije izgovorio ime nakon čega je uslijedilo pitanje ko je zapravo to.

"Za mene je taj čovjek najbolji trener svijeta, ali neću reći njegovo ime".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi