Najemotivniji trenutak u Parizu: Javili se Lukini otac i majka, on se skoro rasplakao
Otac i majka su se javili s porukama za Luku, a on je nekako izdržao da ne brizne u plač

Iznenađenje za najboljeg igrača svijeta

Najemotivniji trenutak u Parizu: Javili se Lukini otac i majka, on se skoro rasplakao

E. Škorić

Luka Modrić je večeras osvojio Zlatnu loptu koju tradicionalno dodjeljuje France Football, a slavio je ispred Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna.

Rekli bismo potpuno zasluženo nakon što je osvojio Ligu prvaka i nakon što je s Hrvatskom bio srebrni na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Na gala-večeri u Parizu uručen mu je Ballon d'Or, a onda je, dok je držao govor zahvale, na videozidu pušten snimak u kojima mu poruke šalju otac Stipe i majka Radojka.

“Vaš sin je osvojio nagradu, osvojio je Zlatnu loptu”, rekli su to Modrićevim roditeljima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

“Sine moj, ja sam najponosniji i najsritniji ćaća na svijetu, ti si moj genij, ne mogu više… Ovaj, ne znam što da kažem. Presretan sam. Presretan. Tvoj veliki rad, trud i odricanje, svi se ponosimo s tobom”, kroz suze je Stipe Modrić.

“Čestitam, sunce. Puno te volim”, rekla je nejgova majka Radojka Modrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije