Nije moglo bez nje: Kolinda našla način da se pojavi i na dodjeli Zlatne lopte
(Foto: EPA) Grabar-Kitarović je "ukrala šou" na Mundijalu u Rusiji, a uspjela se "ugurati" i na Paninijeve sličice sa Svjetskog prvenstva

Predsjednica Hrvatske čestitala Luki Modriću

Nije moglo bez nje: Kolinda našla način da se pojavi i na dodjeli Zlatne lopte

Nedugo nakon osvajanja Lige prvaka sa Real Madridom, Luka Modrić je vodio svoje Vatrene do srebra na Mundijalu u Rusiji.

Dobio je nagradu za najboljeg igrača Mundijala, FIFA Pro nagradu za najboljeg igrača godine, a sada i najprestižnije priznanje - Zlatnu loptu.

Luki Modriću je večeras u Parizu uručena Zlatna lopta, a ni ova ceremonija nije mogla proći bez predsjednice Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

Kolinda se, istina, nije nalazila u Parizu, ali se zato javila video linkom i uputila poruku kapitenu Vatrenih.

"Dame i gospodo i dragi Luka, u ime Hrvatske i u moje lično ime se želim još jednom zahvaliti tebi i čitavoj reprezentaciji Hrvatske na vašem historijskom postignuću i demonstriranju najviših profesionalnih i osobnih kvaliteta. Sve to nam je vratilo optimizam, vjeru i osjećaj pobjede, postao si idol i inspiracija za našu djecu. Bili smo tu sa tobom u svim momentima i uzdigli smo tebe i ostale hrvatske igrače na mjesto koje vam pripada", poručila je, između ostalog, Kolinda Grabar-Kitarović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je "ukrala šou" na Mundijalu u Rusiji, a uspjela se "ugurati" i na Paninijeve sličice sa Svjetskog prvenstva.

Top Komentari

igepa
kurvo picke mu daj.....
12 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti