7

Komentari (7)

Trpim
Ja neznam u šta Vi gledate ali u BiH još uvijek NEPOSTOJI Stadion. Sve su to ledine za Koride.
chelsea321
Jeb**m ja mater onom novinaru ko je ovo obajvio jer ovaj stadio izgledom jest los al ima jednu od najboljih drenaza..nek se je*en i on i objava..
Slana_carsija
Pretjerujete sa Tusnjem! Slažem se da je loš teren, ali pogledajte eto Bijeljinu, Prijedor, pa i Koševo. Pa na Grbavici nema trave na petercu kod golmana
user1647010875
Hqhah koja glupost...pa i kod juventusa nema trave gdje golman..trava se ne mjenja 1x1 vec citava rolna zajedno sa busenjem
Mirsad1705
Što je najžalosnije od svega - održavanje travnjaka nije nešto što traži velika ulaganja, barem ne u Bijeljini, gradu sa toliko sunčanih dana u godini - barem redovno zalijevanje!
SenadSadikovic
Napušite se više qrca na Tušnju!
user1644415954
I ovaj klub je dobio licencu.Ovdje samo možeš noge polomiti.Ovu sramotu gleda cijeli svijet.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.