Najgori tim na svijetu želi Mourinha

Žele loše rezultate

Najgori tim na svijetu želi Mourinha

Edmir Škorić

Brazilski klub Ibis želi da "angažuje" Josea Mourinha.

Mourinho je otišao u Brazil na odmor, prije nego prihvati neku od ponuda i nastavi s trenerskim poslom. 

Spominje se da bi mogao preuzeti Manchester United ili se vratiti u Madrid, ali u međuvremenu je dobio ponudu "najgoreg tima na svijetu".

Zašto najgoreg? Ibis, član druge lige Pauliste u Brazilu, od 1980. do 1984. godine nije nikoga uspio da pobijedi i zato mu je dodijeljen takav nadimak.

I zbog toga je ovaj klub poznat, a u javnost se sada progurao zbog vijesti da je ponudio Mourinhu dvogodišnji ugovor, večeru, kućnog ljubimca, te će dobiti povišicu za gol-razliku i to u negativnom smislu.

Da, žele da ih Mourinho vrati na 'staze stare slave', kada nisu nikoga uspjeli da pobijede i spremni su da ga plate. Dobro su se našalili, Mourinhu se to sigurno neće svidjeti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.