Najljepša scena sezone desila se na Anfieldu, a glavnu ulogu je imala kćerka Mohameda Salaha

Prelijepi momenti

Najljepša scena sezone desila se na Anfieldu, a glavnu ulogu je imala kćerka Mohameda Salaha

Midhat Šljivak

Fantastična scena viđena je danas na Anfieldu.

Iako Liverpool nije uspio da dođe do naslova prvaka Engleske, Redsi su nakon meča bili dobro raspoloženi, jer će imati mogućnost da na sjajan način završe sezonu, trofejom Lige prvaka.

Nakon utakmice porodice fudbalera su se našle na terenu. Među njima je bila i kćerka Mohameda Salaha, koja je dobila ogromne ovacije.

Iako je u jednom trenutku bila uz oca koji je dobio nagradu za najboljeg strijelca Premiershipa, iskrala se od njega, uzela je loptu i postigla je pogodak.

Mohamed je to ispratio sa osmijehom na licu, a navijači su bili posebna priča.

Mane, Salah i Aubameyang podijelili nagradu za najboljeg strijelca Premiershipa

Ono što je u posljednjim minutama bilo najzanimljivije je trka za najboljeg strijelca lige.

U toj borbi su učestvovali Mohamed Salah, Pierre-Emerick Aubameyang, Sadio Mane i Sergio Aguero, a na kraju su Salah, Aubameyang i Mane podijelili nagradu jer su postigli po 22 gola dok je Aguero imao jedan manje.

Mane i Aubameyang su postigli po dva gola u posljednjem kolu, dok je Aguero postigao jedan, a Salah je ostao bez gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, prošle sezone je nagradu za najboljeg strijelca osvojio Salah pa je tako njemu ovo drugo uzastopno priznanje, dok su ga Mane i Aubameyang u Engleskoj osvojili po prvi put.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi