Najmanje liči na fudbalski stadion: Pogledajte kako trenutno izgleda Santiago Bernabeu

U toku modernizacija

Najmanje liči na fudbalski stadion: Pogledajte kako trenutno izgleda Santiago Bernabeu

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida ostatak domaćih utakmica u ovoj sezoni igrat će na terenu svog trening centra.

Naime, kraljevski klub do kraja sezone nećemo gledati na Santiago Bernabeuu jer je u toku modernizacija ovog stadiona. Radovi na legendarnom stadionu su uveliko u toku, te su bageri napravili pravi haos.

Naime, dio donjih tribina je srušen i bit će ponovo obnovljen, ali je to samo dio radova koji će biti odrađen. Očekuje se da će radovi trajati do ljeta naredne godine, no u septembru ili oktobru Real će ponovo igrati na ovom stadionu.

Danas su se pojavile i fotografije s kultnog stadiona koje pokazuju kako Bernabeu trenutno izgleda. Mnogi su priznali da prema trenutnom stanju nikada ne bi pogodili da je riječ o stadionu Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sadik82
Hajd zivota vam vec jednom naucite sta znaci "kultni" !! Kultno je nesto sto je obozavano medju malim brojem ljudi i nepoznanica za vecinu. Bernabeu nije to.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi