Najmlađi Hazard napustio Chelsea, karijeru nastavlja u domovini
Foto: Twitter/Cercle Brugge

Kylian u Cercle Bruggeu

Najmlađi Hazard napustio Chelsea, karijeru nastavlja u domovini

Prelazni rok u većini evropskih fudbalskih liga ulazi u samu završnicu, a sada dolaze vijesti o jednom "zvučnom" transfer - Hazard je napustio Chelsea. Naravno, nije riječ o Edenu.

Iako prezime Hazard privlači dosta pažnje čim se pojavi u medijima, ovaj put nije po srijedi neki senzacionalni transfer pošto je u glavnoj ulozi najmlađi od braće Hazard - Kylian.

Tako je Kylian Hazard danas napustio Chelsea u koji je stigao 2017. godine i otišao na posudbu u Cercle Brugge.

Ovaj 23-godišnji krilni napadač je bio član reverzne ekipe Chelsea od 2017. godine, ali je sada odlučeno da je za njega najbolje da ode na jednogodišnju posudbu u belgijski Cercle Brugge.

Inače, Kylian Hazard je seniorsku karijeru počeo u briselskim White Starsima, da bi nakon toga igrao za Zulte Waregem i mađarski Ujpes iz kojeg je 2017. i stigao u Chelsea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi