Najmoćniji menadžer Balkana 'ukrao' Dinamu bh. dragulja?
Odlazak Ajdina Hasića iz Dinama i dalje je top tema u susjedstvu. Sada su se pojavile nove informacije.

Zbog čega Hasić nije ostao u redovima hrvatskog prvaka?

Najmoćniji menadžer Balkana 'ukrao' Dinamu bh. dragulja?

S. Mlaćo

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac Ajdin Hasić, top je priča hrvatskih medija otkako je odbio potpisati novi ugovor sa Dinamom.

Ispričano je mnogo toga o "slučaju Hasić", čak se i Zdravko Mamić angažovao kako bi pod Dinamove skute vratio odbjeglog Bosanca.

No, sve je bilo uzalud, a hrvatski mediji su "otkrili" ko stoji iza, za njih, prevare stroljeća.

Jutarnji list je o tekstu o najmoćnijem menadžeru Balkana, Faliju Ramadaniju, donio informaciju da se mladi Hasić našao na popisu Ramadanijevih klijenata, aludirajući da iza Hasićevog "ne" Dinamu stoji menadžer albanskog porijekla.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Među najznačajnim klijentima Ramadanija su Miralem Pjanić, Ivan Perišić, Samir Handanović, Nikola Kalinić, Ante Rebić, Marcos Alonso, Kalidou Koulibaly...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi